Äänilogo – Äänilogo auttaa teidät erottautumaan muista brändeistä. Sävellämme teille lyhyen tunnistettavan melodian, joka tukee kuvalogoanne.

Spiikit – Ääninäyttelijät saavat tekstin elämään. Valitse Musiikkisirkuksen äänitallista sopiva ääni ja me äänitämme sen.

Mainostuotannot – Suunnittelemme ja toteutamme teille sopivan äänimainoksen. Radiomainoksen, myymäläkuulutuksen, puhelinlinjan jonotusviestin tai TV-mainoksen äänet sävelletään, äänitetään ja miksataan lähetyskuntoon.

TV, elokuvat, dokumentit ja trailerit – Sävellämme innostavan teeman, romanttisen taustan tai elektronisen jyskeen, juuri sen mitä kuvamateriaali tarvitsee.

Äänisuunnittelu – Sopiva äänimaailma ei aina kaipaa selkeää melodiaa tai spiikkiä. Tietokonepeleissä, verkkosivuilla tai installaatioissa äänimaisema luo tunnelmaa tai antaa informaatiota abstraktien äänien ja äänimuutosten kautta.

Teatteri-, tanssi- ja taideproduktiot – Taiteessa on omat lainalaisuutensa, mutta ymmärrämme myös niihin liittyvän dynamiikan ja herkkyyden.

Hinnasto: Projektin hinta määräytyy sen vaativuuden, keston ja kiirrellisyyden mukaan. Pidemmissä projekteissa hinnasta voidaan neuvotella. Spiikkereiden lähtöhinta on 80 €, mutta tuntihinta päätee myös heihin. Lähtöhinnat:

  • 50 €/h
  • 250 €/päivä
  • Taustabiisit ja äänisuunnittelu lähtien 300 €
  • Tunnarit ja äänilogo lähtien 500 €
  • Kappaleen pituus, soittimien ja stemmojen määrät vaikuttavat hintaa. Hintoihin lisätään 23 % ALV. Kysy tarkempaa listausta! [YHTEYSSIVULLE]